Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 

Overige DDS websites:

Als u producten bij ons besteld kunt u ook producten bestellen die wij op een van onze andere sites aanbieden. Op deze manier krijgt u alles in 1 pakket aan.
Voordeel voor u is dat u direct aan de slag kunt met alle producten en dat u maar een maal verzendkosten heeft, of omdat u op meerdere plekken tegelijk besteld is de kans groot dat u gratis verzending heeft omdat u boven het franco verzendbedrag zit.

Bestellen kunt u via het bestelformulier, u kunt hier ook de producten van de andere websites op vermelden. Ook kunt u uw complete bestelling per email of per fax toezenden.
 
www.ddselectronics.nl

Dit is de overzichtswebsite waar u wordt doorgelinkt naar al onze websites.

Een makkelijke startpagina om direct door te klikken naar de producten die u wenst.

www.d-d-s.nl

Dit is de communicatie pagina van DDS, hier vind u diverse soorten communicatie middelen zoals modems, routers, portofoons, mobilofoons, draadloze schakelcontacten, afstandsbedieningen maar ook converters voor bijv. RS232 naar RS485 etc etc.

Ook vind u hier ons zeer ruime assortiment met antennes voor zeer veel verschillende frequnties zoals Marifoon, 433MHz, 868 / 869MHz maar ook alle GSM, GPRS, UMTS, HSDPA, HSPA HSUPA, LTE, advanced LTE etc etc.
www.antennekabel.nl

Hier vind u (vrijwel) alle connectoren en kabels die er te bedenken zijn in de wereld van coax.

Een ZEER ruim assortiment met kabels en connectoren die vrijwel altijd in grote aantallen uit voorraad leverbaar zijn. U vind hier Crimp en clamp connectoren zoals BNC, CAI, CRC9, F, FAKRA, FME, MC-CARD, MCX, MMCX, MINU UHF, MS147, N, PL259, SMA, SMB, SSMB, SMC, TNC, TS9, 7/16 maar ook dit in verschillende vormen zoals R/P reversed polarity, panel, en bkd bulkhead montage.

Kabels die hier onderandere worden aangeboden zijn: CELF174, CELF174HF, CELF200, CELF300, CELF400, RG58, RG59, RG174, RG178, RG179, RG213, RG214, RG316, RG400, Aircell5, Aircell7, Aircom, Ecoflex10, Ecoflex15 en ook dit weer in verschillende versies zoals HF Halogen free, LSZH Low Smoke Zero Halogen, Semi ridged. Ook stralende coax voor oa. in de tunnelbouw is hier ruim aanwezig.
www.antennebeugel.nl

Hier vind u een zeer ruim assortiment met antennebeugels / muurbeugels / antennemasten..

Een ruime keuze uit beugels, masten, klemmen en accessoires. Ideaal voor het gebruik met een antenne, schotel, richtantenne, sensoren voor bijvoorbeeld weerstations zoals regensensor of windsensor of het meten van de windrichting, maar natuurlijk ook zeer geschikt voor het plaatsen van camera's, lampen spots etc.

Op deze pagian vind u rechte beugels, haakse beugels die aan de muur maar ook aan ene paal / balkon, mast etc bevestigd kunnen worden. Ook mastverlengers en klemmen in diverse soorten en maten worden aangeboden. Ook ontbreken natuurlijk de mastvoeten / ballastvoeten en complete mast installaties niet. Zo zijn er uitschuifmasten maar ook complete stapelbare torenmasten met een basis en een top.
www.sterkekoffers.nl

Goede apparatuur is vaak ook gevoelige apparatuur, en toch is het vaak nodig deze kwetsbare producten mee te nemen naar locatie zoals uw klant of mee in het vliegtuig.

Om uw producten ook tijdens deze momenten goed te beschermen bieden wij u een ruim assortiment met stootvaste waterdichte koffers.

Deze koffers bieden minimaal5 maar meestal levenslange garantie, u koopt ene koffer dus voor het leven! De koffers kunnen geleverd worden met verschillende vullingen zoals foam, plukfoam, op maat gefreesd foam, bags, vakverdeling, softdeck, leeg maar ook met paneelframes zodat u zelfs uw eigen applicatie kunt inbouwen in de koffer.
www.picoscope.nl

Iedere techneut kent het wel, meten betekend dat u goede apparatuur moet hebben. Hoog aan het lijstje van deze apparatuur staat meestal een oscilloscoop.

Vroeger waren deze scopen altijd groot en vooral ook duur. Tegenwoordig is dat niet meer nodig met de komst van Picotech (de marktleider) zijn er nu zeer uitgebreide scopen met een zeer compacte behuizing. Dit is mogelijk omdat de scope enkel voorzien is van alle intelligentie, het tonen van de signalen gaat via een computer. Op deze manier kan een scoop in een veel kleine behuizing (vaak meer dan 10x kleiner) en kan het ook tegen een veel scherpere prijs. Het voordeel van een pc-scope is dat u ook makkelijk gratis updates kunt ontvangen en daardoor nieuwe opties kunt toevoegen aan uw scope. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe bus signalen die gewoon kunnen worden gecodeerd door de PC.

Ook diverse loggers en automotive producten zijn leverbaar door Picotech dus terug te vinden op deze website.
www.plcshop.nl

Heeft u een besturing nodig of wenst u op afstand controlle te houden? Dit kan makkelijk en goedkoop met een PLC. De PLC's op deze pagina zijn makkelijk programmeerbaar met functieblokken zodat het voor iedereen begrijpbaar is. U hoeft dus nooit eerder met PLC's gewerkt te hebben en de soms ingewikkelde ladderdiagram techniek te kunnen. Simpel een paar functieblokken plaatsen draadjes er tussen tekenen en uw besturing werkt.

Leverbaar in diverse soorten en maten, u kunt een simpele versie inzetten voor het vervangen van een tijdrelais maar u kunt ook complete lopende band applicaties schrijven.

Dankzij de vele soorten uitbreidingen zoals GSM, Ethernet, WiFI, PT100, Analoge en digitale ingangen en uitgangen kunt u altijd de juiste opties toevoegen zodat u uw gehele besturing precies naar wens kunt laten verlopen.
www.krimpkous.com

Als u in de techniek werkt kunt u het wel, even een kabeltje solderen, deze moet alleen nog wel mooi en goed worden afgewerkt, dit kan het beste met krimpkous gedaan worden.

Er zijn vele soorten krimpkous leverbaar, van de standaard polyolefin kous met een krimpverhouding van 2:1 tot speciale kouzen met krimpverhoudingen 4:1.

Zo zijn er standaard kouzen zonder lijm maar ook kouzen met lijm, deze lijm zit aan de binnenzijde van de kous en word pas vloeibaar bij verwarmen. dankzij deze lijm laag is uw onderliggend product direct waterdicht verlijmt en beschermt.

Ook speciaalproducten zijn hier leverbaar zoals einddoppen voor het afdichten van pijpen maar ook alle soorten maten en kleuren trekbandjes worden hier aangeboden.
www.adereindhuls.nl

Bij het combineren van meerdere apparaten heeft u vaak draadbruggen of koppelkabels. Om deze kabelbomen goed ennetjes af te werken worden meestal adereindhulzen gebruikt.

Deze aderiendhulzen kunt u op deze pagina terugvinden. Er zijn geïsoleerde en ongeïsoleerde adereindhulzen maar ook kabelschoenen in bijvoorbeeld de schuif en oog uitvoering.

Natuurlijk ontbreken de assortimentsdozen en tools ook niet op deze pagina. Heeft u een assemblageklus die u zelf niet kunt uitvoeren? vraag het hier aan en wij kunnen de assemblage vaak tegen ene scherpe prijs bij u uit handen nemen.
www.eprom-programmers.nl

Bent u een ontwikkelaar en maakt u uw apparatuur zelf of past u de apparatuur aan dan heeft u ook een chip programmer nodig.

In de chip wenst u uw eigen programma, instellingen of aanpassingen te schrijven, en dat kan vrijwel altijd met ene programmer van Elnec. Met de programmers van Elnec kunt u de grootste range programmeerbare IC's programmeren en krijgt u gratis updates van de software zodat er vrijwel dagelijks nieuwe eproms bijkomen die u kunt programmeren zonder nieuwe apparatuur aan te schaffen. Ook alle socktes en verloopadapters zijn makkelijk verkrijgbaar via deze website.