Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 

Losse onderdelen zoals CHIPS / IC's
 

Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als u een ontwikkeling heeft gedaan en dat na verloop van tijd een cruciaal onderdeel niet meer leverbaar is.

Dit betekend vaak dat er zeer hoge kosten gemaakt moeten worden om een alternatief te vinden en passend te maken of soms zelfs dat er een compleet nieuwe ontwikkeling moet worden uitgevoerd.

Om deze rede hebben wij dan ook zeer veel contacten opgebouwd waar wij nieuwe chips / IC's kunnen verkrijgen die net nieuw zijn maar ook modellen die al lang niet meer geproduceerd worden. Op deze manier kunt u dus uw "oude" ontwikkeling blijven gebruiken en de kosten dus laag houden. Ook andere onderdelen kunnen wij vaak leveren in kleine en grote aantallen.

Heeft u een verzoek voor een bepaald onderdeel dan vragen wij u uw aanvraag naar ons te mailen zodat er geen fouten in de cijfer en letter combinaties kunnen ontstaan.

Vermeld in deze aanvraag zo veel mogelijk informatie van het onderdeel.
Denk hierbij aan snelheden, behuizingen, afmetingen, waardes, codes, nummers, speciale eigenschappen, temperaturen, en indien mogelijk een foto.
Ook zouden wij graag het gewenste aantal vernemen, meestal zijn de producten als per stuk leverbaar!