Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 

Downloads

Software voor de Programmers


Elnec levert 1 standaard softwarepakket voor alle device programmers. Deze is beschikbaar in een normale (regular) versie en een OnDemand versie.
De normale (regular)  versie wordt normaliter iedere 3-4 weken geupdate, OnDemand versies worden gereleased on demand - voor altijd de nieuwste ondersteuning van de nieuwste devices en bugs fixes - Vaak is deze update dagelijks!

Elnec software is beschikbaar in de vorm van een installer, wat ervoor zorgt dat u de software voor de Elnec programmer installeert, en zorgt voor de gewenste snelkoppelingen. Ook kan het project files automatisch openen met de Elnec software indien gewenst.

Het setup programma moet worden gestart met administrator rechten, echter de Elnec software werkt als hij eenmaal is geïnstalleerd ook perfect zonder administrator rechten.

Installatie: Om de Elnec software voor programmers te installeren, Start het PG4UWarc.EXE (or PG4UWarc-OnDemand.exe) bestand en volg in de installatiewizard.

Updaten: Start het PG4UWarc.EXE (or PG4UWarc-OnDemand.exe) bestand. U hoeft niet eerst de oude versie te de-installeren! al uw instellingen zullen dan ook bewaard blijven.

De-installeren: Om de Elnec software voor programmers verwijderen, start het uninstallation programma, welke beschikbaar is dmv een snelkoppeling in het start menu folder van Elnec, of in het programma gedeelte van het syteem controlle paneel. Als u ook de instellingen wenst te verwijderen moet u het configuratie file verwijderen uit applicatie data in het gebruikersprofiel.

Software voor device programmers (compatibility: Windows 2000 to Windows 10 32 en 64-bit):

De normale (regular) versie download u HIER

De on demand versie download u HIER